FødevareWatch

Sabmiller forhandler om salg af Millercoors

Molson Coors meddeler ifølge medie, at bryggerikoncernen indgår i forhandler med Sabmiller om køb af Millercoors. En handel der skal bane vejen for fusionen mellem Sabmiller og AB Inbev.

Foto: Sabmiller/PR

Rettet kl. 14.36: Der var forlydender om, at Molson havde bekræftet, at forhandlingerne med Sabmiller. Det er ikke korrekt. Der kan stadig kun henvises til mediet Tvnewsroom, der citerer Financial Times.

Skal fusionen mellem Sabmiller og AB Inbev glide ned, kan en af knasterne være Sabmillers andel i bryggeriet Millercoors.

Sabmiller ejer selskabet i et amerikansk joint venture med Molson Coors, der nu meddeler, at man indgår i forhandlinger med Sabmiller om at blive den største ejer i Millercoors. Det skriver netmediet Tvnewsroom.

Molson Coors ejer 42 pct. af aktierne i Millercoors.

En af de mulige favoritter til et eventuelt frasalg har gennem længere tid været Sabmillers andel i Millercoors, som sidder på 27 pct. af det amerikanske marked.

Bryggerigiganter beder om ny fusionsdeadline - igen

Medie: Molson Coors og Sabmiller i forhandlinger

21 banker skal få AB Inbev i form til opkøb

Sabmiller ønsker mere tid til fusion med AB Inbev

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier