FødevareWatch

AB Inbev hæver bud på Sabmiller

Forhandlingerne mellem verdens to største bryggerier AB Inbev og Sabmiller rykker sig stille fremad, og nu hæver AB Inbev endnu en gang sit bud til Sabmiller, der i sidste uge afviste det ene bud efter det andet.

Foto: Sabmiller

Tovtrækkeriet om en mulig sammensmeltning af verdens største bryggeri, AB Inbev, og verdens næststørste bryggeri, Sabmiller, fortsætter. Mandag hæver AB Inbev sit bud på Sabmiller til 43,50 pund per aktie.

Det bekræfter AB Inbev ifølge Bloomberg News.

Det nye tilbud på 43,50 pund per aktie, svarende til 67,4 mia. pund, kommer, efter at Sabmiller i sidste uge forkastede et bud på 42,15 pund per aktie.

Der er tale om det fjerde tilbud fra bryggerigiganten AB Inbev, og det kommer under 52 timer forud for deadline for, hvornår der senest skal være afgivet ifølge britiske regler.

Det forhøjede tilbud vil formodentlig øge presset på Sabmillers bestyrelse, der af en række investorer i forvejen er blevet opfordret til at slå en handel af med rivalen.

Sidste uge afviste et flertal i det London-baserede bryggeris bestyrelse tilbudet på 42,15 pund per aktie. Bestyrelsen fandt simpelthen tilbuddet betydeligt lavere end sammenlignelige handler.

Sabmillers største aktionær med 27 pct., tobaks-kæmpen Altria, var imidlertid uenig med bestyrelsens beslutning om at afvise tilbuddet fra AB Inbev.

AB Inbev overvejer at hæve bud på Sabmiller

AB Inbev og Sabmiller har kurs mod et kultursammenstød

Sabmiller: Derfor afslår vi AB Inbevs købstilbud

Direktør: Sabmiller ønsker fortsat ikke dialog

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier