FødevareWatch

Carlsbergs koncernchef siger farvel til Københavns flotteste kontor

Når dit selskab går gennem en større transformationsfase, så skal lederen være langt mere synlig. Derfor har jeg flyttet mit skrivebord ned blandt medarbejderne, lyder det fra Carlsbergs koncernchef Cees 't Hart.

»Jeg vil være en synlig leder, og det er man ikke i et kontor på 20. etage, hvor der stort set ingen andre ansatte er til stede. Derfor har jeg flyttet mit kontor, så jeg hele tiden møder vores ansatte,« siger Cees 't Hart. Foto: Carlsberg | Foto: PR-billede/Carlsberg

Lige siden Carlsberg byggede sin kontorsilo i Valby, har direktøren holdt til på 20. etage. Med Københavns flotteste udsigt og hele hovedstaden under sig. Sådan er det ikke længere.

Den nye koncernchef, hollænderen Cees 't Hart, har valgt at stige ned fra piedestalen i toppen og har i stedet slået sit skrivebord op midt mellem de menige medarbejdere i de nedre etager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier