Her er øllen, du skal drikke efter træning

Et amerikansk opstartsselskab vil lancere øl med højt proteinindhold og få kalorier, som sundhedsbevidste øldrikkere kan snuppe efter en tur i træningscenteret.
Foto: Facebook/PR
Foto: Facebook/PR

De fleste fitness-freaks frygter for hvad et stykke kage eller et par øl vil gøre for figuren og ved, at et enkelt fejltrin koster ekstraarbejde i træningslokalet. Men nu er et amerikansk selskab muligvis på vej med en del af løsningen.

Det skriver branchemediet FoodBev.

Opstartfirmaet Supplemental Brewing har således lanceret en crowfunding-kampagne på online-platformen Kickstarter for at rejse penge til at lancere øl, der indeholdt alt det, man har brug for efter en tur i fitnesscenteret.

Selskabet har udviklet øllene Brewtein og NutriBeer, som ineholder mere protein og færre kalorier end andre produkter. Førstnævnte er en hvedeøl med en alkoholprocent på 5 pct., mens sidstnævnte er en lysere øl på 4 pct.

Selskabets kickstarter kampagne vil løbe frem til udgangen af oktober. Målet er at rejse 40.000 dollars (265.000 kr.) til videre udvikling og markedsføring af de to produkter. Man har indtil videre rejst små 8.500 dollars.

Arla får høvl for mandeyoghurt

Filmstjerne-bror opkalder søn efter øl – og scorer gratis årsforbrug

Amerikanere har fået smag for dansk hø-øl

Carlsberg tilbagekalder ætsende øl i Sverige

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også