FødevareWatch

Pepsi opjusterer efter stærkt tredje kvartal

Forventningerne til årets resultat er efter pæne resultater i tredje kvartal opjusteret i den amerikanske drikkevaregigant Pepsi.

Foto: John Raoux/AP/POLFOTO

Den amerikanske drikkevarekoncern Pepsi opjusterer forventningerne til årets resultat efter pæne resultater i tredje kvartal, skriver Bloomberg.

Selskabet kommer ud af tredje kvartal med en indtjening per aktie på 1,35 dollar, hvilket er over analytikernes forventninger på 1,26 dollar. Pepsi hæver forventningerne i forbindelse med regnskabet, så selskabet nu regner med en indtjeningsvækst ved faste valutakurser på 9 pct. for hele året mod tidligere 8 pct.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder i 30 dage - HER!

Og drikkevarekoncernen annoncerer desuden, at den fortsat regner med at kunne returnere 9 mia. dollar til dets aktionærer i år.

Omsætningen i tredje kvartal endte på 16,3 mia. dollar mod forventede 16,1 mia. dollar. Der har været en organisk omsætningsvækst på 7,4 pct., hvor den i samme periode sidste år var på 5,1 pct. Det er især markedet i Latinamerika, hvor der har været organisk omsætningsvækst. I regionen var væksten på hele 33 pct.

Pepsi gentager i regnskabet endvidere, at man er på sporet til at opnå en besparelse på omkring 1 mia. dollar på produktionen, og 5 mia. dollar i besparelse i produktionen frem mod 2019.

Nu kan amerikanerne lave deres egen Coca-Cola

Bryggerifusions skæbne kan blive afgjort i USA

Coca-Cola får gigantisk skattesmæk

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier