FødevareWatch

Amerikanere har fået smag for dansk hø-øl

Herslev Bryghus’ økologiske hø-øl har fanget amerikanernes interesse. Flere hold amerikanere har i løbet af sommeren været på besøg hos det lille danske bryggeri for at smage på den specielle øl.

Herslev Bryghus' ejer Tore Jørgensen. | Foto: Mik Eskestad

Det var ikke helt let, at få Sundhedsstyrelsen til at sige ja til den specielle øltype hø-øl, som bryggeriet Herslev Bryghus i Roskilde fik godkendt i marts efter en større diskussion med myndigheden.

Men det var nok meget heldigt, at det skete, for der er stor interesse i øllen, som er brygget på hø.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier