FødevareWatch

Fremtiden byder på cannabis på dåse

I takt med at rusmidlet bliver mere og mere socialt acceptabelt, bliver det formentlig snart muligt at købe drikkevarer baseret på cannabis eller hamp. Det forudser et analysefirma.

Cannabis bliver gjort lovlig flere og flere steder, ikke mindst på tværs af USA og i takt med det, bliver det rusfrembringende middel også i stigende grad socialt acceptabelt. Det åbner døren for helt nye muligheder med stoffet - blandt andet i drikkevareindustrien.

Det skriver branchemediet FoodBev.

Analysefirmaet J. Walter Thompson Intelligences særlige afdeling for innovation og fremtidsforskning, The Innovation Group, har kigget på de vigtigste trends i fødevare- og drikkevareindustrien i fremtiden. Og en af de trends, man forventer, vil skinne igennem, er brugen af hamp og cannabis i drikkevarer, skriver mediet.

Ifølge The Innovation Group peger mange unge mennesker i undersøgelser på, at cannabis eller marihuana i løbet af det kommende årti vil blive ligeså socialt acceptabelt som alkohol, og derfor forventer man også, at industrien vil tage det til sig.

”En bølge af legaliseringer af marihuana i USA har gjort det muligt for nystartede selskaber at eksperimentere med infusioner af tetrahydrocannabinol, samt ikke-berusende hampprodukter,” skriver The Innovation Group.

Selvom analyseselskabets forudsigelser primært går på mulighederne for drikkevareindustrien, må det ifølge FoodBev forventes at fødevareindustrien følger trop.

L&F foreslår cannabisproduktion

Ben & Jerry's på vej med cannab-is?

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier