FødevareWatch

Sydbank: Ventet tiltag fra ny Carlsberg-chef

Helt som ventet vil Cees 't Hart med dagens fyringer og udskiftninger sætte sit eget præg på det Carlsberg-hold, der skal vende forretningen efter sidste uges sløje regnskab, siger Sydbank-analytiker.

Foto: Jan Grarup/POLFOTO/ARKIV

Det er på ingen måde overraskende, at Cees 't Hart, som noget af det første siden sin tiltrædelse i juli, flytter rundt i toppen og bebuder en større fyringsrunde, mener  Morten Imsgard senioranalytiker i Sydbank.

"En ny topdirektør vil selvfølgelig gerne sætte sit eget hold, og har han en ambition på den lidt længere bane - hvor han har brugt de første måneder på at finde ud af, hvordan han skal sætte sit præg på virksomheden – så skal han sætte  præcis det hold, som han mener kan føre den vision ud i verden," siger han til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier