FødevareWatch

Sun Lolly-chef: Hvad gøres for at afhjælpe Rusland-problemet?

Sommer Q&A: De fortsatte russiske sanktioners konsekvenser for den danske fødevareindustri har fået alt for lidt opmærksomhed, mener topchef i den nordsjællandske juicevirksomhed Co-Ro, der står bag Sun Lolly.

FødevareWatch bringer hen over sommeren en håndfuld uformelle interviews med ledende figurer fra den danske fødevare- og drikkevarebranche.

Denne mandag er det Søren Holm Jensen adm. direktør i Sun Lolly-ejeren, Co-Ro, der svarer på spørgmålene om sommeren 2015. Han glæder sig til at slappe efter fem intense måneder i sin nye stilling som topchef. Og så håber han, at de danske politikere snart vil tage fat på at sikre langsigtede løsninger på krisen med Rusland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier