FødevareWatch

Carlsberg laver hudplejeserie af øl

Den danske bryggerigigant sender nu en serie af plejeprodukter, der er lavet af koncernens øl, i handlen.

Foto: Carlsberg/ PR

Den danske storkoncern Carlsberg lever primært af at sælge øl, men i selskabet forsknings- og udviklingsafdeling har man også gang i en masse andre spændende projekter. Og et af disse har nu ført til, at man har lavet en ny serie af plejeprodukter til mænd. Det særlige ved denne produktlinje er, at alle produkterne er baseret på øl. Det skriver Carlsberg i en pressemeddelelse.

Den nye produktserie er udviklet af bryggerikoncernens forskningsselskab, Carlsberg Laboratories, og lanceres i et samarbejde med den danske kosmetikvirksomhed Urtegaarden.

Mange mænd savner plejeprodukter lavet specifikt til dem, skriver Carlsberg med henvisning til en Epinion-undersøgelse, man har fået foretaget.

”Hvilken bedre måde at give dem netop det på end at introducere en plejeserie lavet af øl?” spørger Zoran Gojkovic, der er forskningsdirektør for Carlsberg Laboratories retorisk i meddelelsen.

Carlsberg peger samtidig på, at ingredienserne i selskabets øl – humle, byg og gær – har et stort indhold af B-vitamin og silicium, som er godt for både hud og hår.

”Vi arbejder hver dag med ingredienser, som ikke bare smager godt, men som også kan hjælpe med til at skabe de formentlig smukkeste mænd i verden. Så vi blev naturligvis nødt til at give det et skud,” siger Lene Mølskov Bech, der er Senior Regulatory Lab Manager for Carlsberg Laboratories.

Hvert af produkterne i den nye Beer Beauty-produktserie, som tæller shampoo, balsam og hudcreme, indeholder en halv liter frysetørret øl. Produkterne kan købes direkte Via Carlsbergs hjemmeside, men koncernen melder ikke noget om, om de vil være at finde i danske butikker.

Bryggeriboss fyret for spritkørsel

Carlsberg fyrer 75 i Danmark

Carlsberg har sat Leeds-grund til salg

Carlsberg UK dropper velkendt tjekkisk brand

Carlsberg lancerer syv nye øl i Storbritannien

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier