FødevareWatch

Specialbryggeri gafler Ab Inbev-direktør

Det fremadstormende skotske specialbryggeri Brewdog gearer op til international vækst og har derfor hyret en tidligere direktør fra verdens største bryggerikoncern.

Foto: Brewdog

Det skotske specialbryggeri Brewdog er for alvor ved at komme på øllets verdenskort og nu satser man på selv at løbe den internationale vækst i gang med udnævnelse af en ny salgsdirektør.

Det skriver mediet Business Quarter.

Ifølge erhvervsmediet har specialbryggeriet hyret Andrew Hatherell som ny direktør for internationalt salg. Brewdog eksporterer allerede sine specialøl til 55 lande, og her vil den nye direktør arbejde tæt sammen med internationale distributører for at øge forretningen. Samtidig skal han stå for at identificere og implementere distributionsmuligheder i nye territorier.

Den nye salgschef kommer til specialbryggeriet med en god portion erfaring fra bryggeriindustrien. Han har således været ansat i verdens største bryggeri, Ab Inbev i en periode på 16 år, hvor han senest stod i spidsen for koncernens forretning i Asien.

Specialbryggeri vil bygge ølhotel

Det går fremad for de danske specialbryggere

Rekord: Så mange nye øl kom på markedet i 2014

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier