FødevareWatch

Gammel Dansk fjernet fra hylderne i Dansk Supermarked-kæder

Uenigheder mellem Dansk Supermarked og Det Danske Spiritus Kompagni gør, at to af detailkoncernens kæder ikke sælger kryddersnapsen.

De to Dansk Supermarked-kæder Bilka og Føtex sælger pt. ikke Gammel Dansk på grund af uenigheder med Det Danske Spiritus Kompagni, som producerer Gammel Dansk.

Det skriver tv2.dk.

”Det er ikke usædvanligt, at der opstår uenigheder mellem en forhandler og en leverandør, der kan betyde, at man for en stund vælger at suspendere eller reducere samhandlen i en periode. Vi håber naturligvis at finde en løsning, så vi igen kan sælge Gammel Dansk,” skriver Maia Lindstrøm Sejersen, kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked, i en mail til TV 2.

Uenighederne har angiveligt stået på siden uge 16, mens Netto dog fortsat sælger Gammel Dansk. Det Danske Spiritus Kompagni har ikke ønsket at kommentere sagen overfor tv2.dk.

Rød Aalborg forlader Nordjylland

Vinvirksomhed skærer ned på spiritussen

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier