FødevareWatch

Unibrew-formand skal lede Lundbeck

Bestyrelsesformand i Royal Unibrew, Kåre Schultz, er få dage efter sin afsked med Novo Nordisk blevet annonceret som ny administrerende direktør i medicinalvirksomheden Lundbeck.

Fremover skal Kåre Schultz, der er bestyrelsesformand i bryggerikoncernen Royal Unibrew være adm. direktør i medicinalvirksomheden Lundbeck.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse, skriver MedWatch.dk.,

“Lundbeck er unik i den forstand, at det er et selskab der fokuserer på hjernesygdomme. Jeg føler mig motiveret og inspireret af Lundbecks vision, og jeg glæder mig til at bruge min erhvervsmæssige baggrund til at føre Lundbeck ind i en ny udviklingsfase," udtaler siger Kåre Schultz i en fondsbørsmeddelelse.

Den nye direktør begynder i jobbet den 20. maj.

I sidste uge modtog Kåre Schultz efter femten år i medicinalgiganten Novo Nordisk en fyreseddel, men allerede nu har han altså igen reddet sig en stor direktørstilling hjem.

Sidste år fik Kåre Schultz anerkendelse for sit arbejde i bryggerikoncernen Royal Unibrew, hvor han har været med til at vende en truende nedtur til et stort overskud, og han blev kåret som årets bestyrelsesformand af revisionshuset PwC.

"Jeg synes bare, for at sige det lige ud af posen, at det er vigtigt, at man anerkender, at det er den daglige ledelse, der bærer og driver forretningen. Jeg synes ikke, det er formålstjentligt, at bestyrelsen står frem og tager æren for den daglige drift, og de resultater der bliver opnået. Det er jo ledelsen, der skaber dem," sagde Kåre Schultz til Berlingske i efteråret.

Unibrew er finanskrisens vinder

Dansk bryggeri har årets bestyrelsesformand 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier