FødevareWatch

Dansk saftsucces regner med rekordindtjening

Den danske saft- og juiceproducent CO-RO forventer et overskud efter skat på 70-80 mio. kr., skriver Berlingske.

Den succesfulde Frederikssund-virksomhed CO-RO, der i Danmark nok er mest kendt for deres frys-selv-is, forventer at sætte flere rekorder i forbindelse med selskabets 2014-regnskab. Bl.a. forventer CO-RO et overskud efter skat på 70-80 mio. kr.

Juicekæmpe på vej mod nyt rekordresultat 

Toplinjen i selskabet kommer ifølge Berlingske til at ligge på 1,7 mia. kr. for 2014, mens bundlinjen, altså overskuddet efter skat, bliver på 70-80 mio. kr. Det er i høj grad vækst uden for Danmark, der driver det forbedrede resultat frem. Især har CO-RO succes i Mellemøsten og Kina.

CO-RO får ny adm. direktør på onsdag, og ambitionen fra den nye direktør, der kommer fra en lederstilling i Carlsberg, lyder på mere vækst. Det skulle rammerne også gerne være til, da selskabet har en egenkapital på 1,2 mia. kr., en likvid beholdning på 800 mio. kr. og kun en mindre gæld.

"Vi har klart ambitioner om vækst på både top-og bundlinje. Vores forretningsmodel, geografiske orientering mod vækstmarkeder, stærke mærkevarer, kompetente medarbejdere og solide økonomi danner et stærkt fundament for vækst på både nuværende og nye markeder," siger kommende adm. direktør Søren Holm Jensen til Berlingske.

Tidligere spirituschef forlader juice-bestyrelse

Juicegigant snupper succesfuld Carlsberg-boss 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier