FødevareWatch

Investorer kvitterer for justeret Carlsberg-strategi

På torsdagens generalforsamling i Carlsberg, ytrede flere investorer deres tilfredshed med den strategijustering, ledelsen meldte ud ved offentliggørelsen af årsregnskabet.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Bryggerikoncernen Carlsberg holdt torsdag en generalforsamling, der skilte sig ud på en række parametre.

Det bliver den sidste generalforsamling med topchef Jørgen Buhl ved roret. Novo Nordisks topchef Lars Rebien blev som forventet valgt ind i bestyrelsen, og sidst men ikke mindst var en række investorer på talerstolen for at kvittere for den justering af bryggeriets strategi, som blev meldt ud ved offentliggørelsen af årsregnskabet i februar.

Det skriver Berlingske.

”Det var godt at se, at der var fremgang i Vesteuropa. Og i Asien var det også god fremgang, selv om vi stadig mangler at se det fulde potentiale af de forgangne opkøb i Asien. Men den samlede indtjening er alligevel under pres som følge af Østeuropa,” siger TPS aktiechef Claus Wiinblad fra taler stolen.

"Jeg synes derfor, det er positivt at Carlsberg har foretaget en fintuning af strategien. Det er et positivt signal, at fokus de kommende år klart vil være på den organiske udvikling, forbedring af afkastet på investeret kapital og at eventuelle overvejelser omkring opkøb for en periode lægges på hylden” fortsatte han.

Harboes Bryggeri op i nyt gear

Carlsberg-tillidsmand raser over lønhop til C20-bosser

Carlsberg siger stop for penge under bordet

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier