FødevareWatch

Iværksættere har succes med postevand på karton

De to iværksættere bag konceptet og virksomheden Postevand, har succes med at hælde helt almindeligt vandhanevand på kartoner og sælge det i detailen.

Foto: Postevand.com

De simple ideer er ofte de mest succesfulde, og siden Jesper Krogh-Kjeldsen og hans to makkere Jonas Langhoff Jørgensen og Andreas Halsteen Lemche for knap to siden fik den ide at hælde postevand på kartoner og sælge det som det, det er - postevand - har virksomheden haft held med at sælge produktet til detailkæderne Føtex og  Irma, samt en række hoteller og et museum.

Det skriver DR Fyn.

Vandet tappes fra Balslev Vandværk på Vestfyn, hvor man også finder det enkle tapperi, hvor vandet bliver hældt på papkarton. Udgangspunktet for at man valgte den brønd var, at der herfra er omkring lige så stor transportafstand til alle større danske byer.

"Nogle af vores kunder har tidligere købt importeret vand i Tyskland eller Italien, og der erstatter vi jo det produkt. De er med til som virksomheder at sende et stærkt signal: Vi har behov for et emballeret vandprodukt. Vi vælger det bedste alternativ, der er. Så jeg synes faktisk, det er nogle foregangsvirksomheder, vi er inde hos nu," siger Jesper Krogh-Kjeldsen til DR FYN.

Vandkongen søger igen efter nye kilder

Nyt stort underskud i milliardærs kildevandseventyr

Nu skal Capri Sun laves med rigtigt sukker

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier