FødevareWatch

Coca-Cola leverer bedre resultat end ventet i fjerde kvartal

Mod forventning bremsede det globale salg af Coca-Cola ikke så meget op hen mod årsafslutningen, og derfor har giganten leveret højere omsætning end først antaget.

Foto: John Bazemore/Ritzau

Læskedrikgiganten Coca-Cola offentliggjorde tirsdag eftermiddag et regnskab for fjerde kvartal, der viste et bedre resultat end ventet.

Regnskabet viste en justeret indtjening per aktie på 44 cent i fjerde kvartal mod en forventning på 42 cent per aktie, viser data fra Bloomberg News.

Omsætningen i fjerde kvartal blev også højere end forventet, da der blev omsat for 10,87 mia. dollar mod en forventning om 10,76 mia. dollar.

"Vi havde fremgang på værdi- og på volumendelen i nonalcoholic ready-to-drink (NARTD) drikkevarer i kvartalet. Derudover løftede vi den globale volumen og andel i læskedrikke både med og uden brus, ligesom vi også i juice-kategorien, ready-to-drink te og kategorierne for pakket vand fortsætter med at styrke vores brands og produktportefølje på tværs af markeder og kategorier," hedder det i regnskabsmeddelelsen fra Coca-Cola.

Læskedrikskategorien voksede globalt med 1 pct. i både det seneste kvartal og for helåret. Særligt er væksten drevet af brands som Coca-Cola, Sprite og Fanta.

Coca-Cola lavede nuttede dyr ud af Hitler-citater

Coca Cola fyrer folk for at kunne reklamere mere

PepsiCo klar med stevia-cola

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier