FødevareWatch

658.470 kroner for en specialøl

Mikkellers kommende københavnske ølbar opretter bajerbande, hvor brygnørder kan købe sig til titler og specielle tilbud for en grum sum.

Foto: Per Folkver / Politiken / Ritzau Scanpix

Du vil jo gerne være med i klubben, ikke?

Snart vil den ambition endda kunne indfris uden at skulle konsumere en skovsnegl. Med mindre da en sådan kommer til at indgå i et af Mikkel "Mikkeller" Borg Bjergsøs kommende øl-eksperimenter. I hvert fald hvis klubben er den bajerbande, som den entreprenante mikrobrygger vil danne, når han sammen med amerikanske Three Floyds åbner det 1.000 m2 store værtshus War Pigs i København.

For alt, det kræver at blive medlem af ølklubben, er et rask greb i baglommen. For 660 kr. kan man således opnå rank af Trooper - der er at regne som en slags fodsoldat eller bryghusar - mens større beløb giver forfremmelser til løjtnant, major, oberst eller general. Det sidste koster den nette sum af 658.470 kroner.

Så kan man til gengæld måske også selv være med til at beslutte, hvorvidt der skal snegl med i mæskekarret. I hvert fald køber medlemmerne sig til særlige fordele såsom særudgaver af specialøl, adgang til lukkede begivenheder, skræddersyede sponsorgaver og retten til at have et krus hængende på ølbaren.

Ifølge Politiken lover Mikkel Borg Bjergsø, at bandemedlemmerne får mulighed for at "præge stedet og på samme tid få nogle ret vilde fordele med i købet."

Den markedsførings-efne ølstjerne fastslår derudover at prisen for at blive general er lidt af et kup, eftersom titlen har en værdi på mere end en mio. kr.

Mercedes-chef skal sætte fart i Mikkellers ølsalg

Danske bryggere dominerer verdenseliten

Verdenskendt ølkonge åbner restaurant i København

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier