FødevareWatch

Thisted Bryghus indsætter ny formand

Bryghuset i Thisted har fået ny bestyrelsesformand i kraft af 57-årige Verner Jensen.

Foto: Peter Mydske

Fremover er det Verner Jensen, der skal lede bestyrelsesarbejdet i Thisted Bryghus. Han har en lang karriere som mejeriingeniør bag sig, og efter to år i bestyrelsen skal han nu sidde for bordenden, skriver Nordjyske Stifttidende.

57-årige Verner Jensen har i de seneste otte år arbejdet som fabrikschef for Vildsund Fodercentral. Før det var han i en lang årrække ansat som fabrikschef på Mejerigaarden. I løbet af sine to år som medlem af bestyrelsen har Verner Jensen været med til at starte udskiftningen af det aldrende produktionapparat i bryghuset. Fremover skal der fokuseres på blandt andet arbejdet i detailhandlen.

"Fra min tid hos Tholstrup Ost ved jeg, at det er detailhandelen, der bestemmer, hvad de vil have. Og hvis man vil handle med dem og tjene penge, må man lave det, de vil have," lyder det fra den nye formand

Den hidtidige bestyrelsesformand Vagn Nielsen valgte ved den netop aflagte generalforsamling ikke at genopstille til posten.

Thisted Bryghus havde i det forgangne regnskabsår en omsætning på 36,5 mio. kr., hvilket var 1,9 mio. kr. over forrige år, og resultatet landede på 996.000 kr.

Danske bryggere dominerer verdenseliten

Rekord: Så mange nye øl kom på markedet i 2014

Det går fremad for de danske specialbryggere

Fuglsang Maltfabrik slås med elafgift

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier