Bacardi på vej med ny direktion

Spirituskoncernen Bacardi har endnu engang ændret i sin direktion og sætter nu en ny mand i spidsen for sin europæiske forretning.
Foto: Bacardi/PR
Foto: Bacardi/PR

Der er nu flere ændringer på vej i spiritusselskabet Bacardi, der for nylig vekslede topchef Mike Dolans midlertidige direktørrolle til en permanent en af slagsen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Denne gang har selskabet vinket farvel til chefen for sin europæiske forretning, Stefan Bomhard, der fremover skal være adm. direktør for bilproducenten Inchcape. Han erstattes af Paolo Perego, der hidtil har stået i spidsen for Bacardis forreting i Latinamerika og Caribien.

Den nye chef for Bacardi i Europa har været i koncernen siden 2012 og har tidligere været i en årræke i den italienske spirituskoncern Campari, hvor han bl.a. har været driftschef for selskabets amerikanske afdeling.

Paolo Perego vil fortsat være en del af topledelsen i Bacardi, og vil skifte til sin nye rolle d. 1. marts. Stefan Bomhard vil stå i spidsen for den europæiske forretning indtil da.

Bacardi udpeger permanent topchef

Endnu en direktør forlader Bacardi

Bacardi-chef stopper efter 36 år

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også