FødevareWatch

Danske bobler opnår ny hæder

Skærsøgaard Vin har vundet endnu en medalje til samlingen efter at have trukket en sølvmedalje om flaskehalsen ved den største franske konkurrence for mousserende vine.

Foto: Colourbox

Ved den store franske konkurrence Effervecentes du Monde vandt danske Skærsøgaard Vin fra Almind ved Kolding i sidste uge sin 7. medalje for vingårdens mousserende vin DON’s Cuvée Brut 2013. Denne gang i form af en sølvmedalje.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Den samme mousserende vin vandt i ugen forinden også en tysk sølvmedalje, og i forrige måned blev den kåret som Danmarks bedste mousserende vin ved Danish International Food Contest.

Der er ifølge Skærsøgaard kun frigivet 13 årgange af vin i Danmark, men alligevel har den officielle danmarksmester i vin nu samlet rundet 113 medaljer.

”Med en konstant høst af medaljer for vores vine har vi dokumenteret, at dansk vin ikke er en enlig svale, men er kommet for at blive som en kvalitets oplevelse i den nordiske madkultur. Udlandet har også sat Skærsøgaard’s vine på kortet. Vinene har nu opnået medaljer i en række lande: Frankrig, Tyskland, England, Danmark, Kina, Østrig, Ukraine og Slovakiet.”, udtaler vinbonde Sven Moesgaard, Skærsøgaard.

Flyselskab investerer 3 mia i vin under egne vinger

"Verdens bedste rom" stormer frem

Populær dansk vin-app jagter ny kapital 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier