Nu skal der drikkes jul

Her er årets test af juleøl. Jyllands-Posten har udvalgt 10 styk, der spænder vidt. Fra bryg der passer perfekt til milde marcipanbaserede godter til andre, der fungerer bedst til gås og rullepølse.
Foto: Lars Krabbe/JP
Foto: Lars Krabbe/JP
AF CHRISTIAN ANDERSEN

Juleøl er næsten en massebetegnelse for alt det, der brygges op imod jul. Tendensen med at overdosere julens krydderier er dog for nedadgående. Heldigvis. De 10 bryg, vi har udvalgt og smagstestet her, burde være ret nemme at få fat i over hele landet, og de viser feltets bredde.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også