FødevareWatch

Nu skal der drikkes jul

Her er årets test af juleøl. Jyllands-Posten har udvalgt 10 styk, der spænder vidt. Fra bryg der passer perfekt til milde marcipanbaserede godter til andre, der fungerer bedst til gås og rullepølse.

Foto: Lars Krabbe/JP

Juleøl er næsten en massebetegnelse for alt det, der brygges op imod jul. Tendensen med at overdosere julens krydderier er dog for nedadgående. Heldigvis. De 10 bryg, vi har udvalgt og smagstestet her, burde være ret nemme at få fat i over hele landet, og de viser feltets bredde.

Den første danske juleøl, som bryggeriet Carlsminde i Nyborg producerede i 1953, var en bock. Det samme var og er den største julesællert, Tuborgs Julebryg, ”snebajeren”, som første gang kom på markedet i 1981.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hørkram er kommet tilbage på sporet

Cateringgrossistens regnskab for 2021 viser markant forbedring af indtjeningen efter svært 2020. Toplinjen er løftet en anelse i et marked fyldt med udfordringer, men hvor Hørkram-ledelsen satser på vækst.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier