FødevareWatch

Hans Just: Norden er ét marked

Den store danske vin- og spiritusvirksomhed, Hans Just Group, bruger mange kræfter på at være producenternes ene indgang til hele det nordiske marked. Det er vigtigt for producenterne, siger adm. direktør.

Foto: PR / Rémy Cointreau

Adm. direktør Thomas Just Karberg leder som femte generation den store danske importør og eksportør af vin og spiritus, Hans Just Group.

Gruppen, der blandt andet har det danske agentur på mærker som Campari, Metaxa, Jägermeister, Cointreau og Rose's Lime, har også adgang til de øvrige nordiske markeder gennem selskaberne norske Robert Prizelius AS, finske Beverage Partners Finland OY, og svenske Nigab AB. Samlet omsatte Hans Just Group i 2013-2014-regnskabet for 1,13 mia. kr. og bundlinjen landede i 97,3 mio. kr., som FødevareWatch skrev tidligere tirsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier