FødevareWatch

Spiritusfirma leverer rekordregnskab

Hans Just leverer det bedste regnskab i virksomhedens historie.

Spiritusvirksomheden Hans Just, der er ejet af Karberg-familien, fortsætter fremgangen og leverer et historisk godt regnskab.

Således har man i år omsat for 1,1 mia. kr., hvilket er en forbedring på fire pct. i forhold til sidste år, mens bundlinjen lander på 97,3 mio. kr. Det gode resultat skyldes primært vækst i Sverige og Norge.

Det skriver Børsen.dk.

Selv om regnskabet er virksomhedens bedste nogensinde, så forventer adm. direktør Thomas Just Karberg, at man fortsat skal arbejde hårdt for at bevare sine markedsandele.

"Vi ser et udfordrende dansk og nordisk marked, og forventningerne til 2014 er selvfølgelig påvirket af den intense konkurrence i branchen. Vi forventer et resultat på niveau med i år eller marginalt under," siger han til avisen.

Hans Just har blandt andet rettighederne til at sælge mærker som Jägermeister, Campari og Glenfiddich i Norden. Virksomheden har eksisteret i 147 år, og forretningen er vokset med en halv mia. kr. siden 2008.

Flaskernes "halstørklæde" på vej ud

Russisk vodkaproducent har globale ambitioner

Salget af vin i Danmark stagnerer

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier