FødevareWatch

Carlsberg-konkurrent kommer stærkt ud af første halvår

Det filippinske konglomerat San Miguel, som bl.a. står bag San Miguel Brewery, kommer styrket ud af første halvår 2014.

Det filippinske konglomerat, San Miguel, har i første halvår af 2014 landet både en top- og bundlinje, der er markant bedre end i samme periode et år tidligere.

Omsætningen er for perioden endt på 404,7 mia. pesos (ca. 51,5 mia. kr.) mod 358 mia. pesos i første halvår 2013. Det svarer til en stigning på 13 pct.

På bundlinjen er der sket en stigning på hele 523 pct., idet San Miguel har landet et nettoresultat på 18,4 mia. pesos mod 3 mia. pesos i første halvår 2013.

San Miguels driftsresultat, EBITDA, endte for årets første seks måneder på 45,3 mia. pesos mod 40,9 mia. pesos i samme periode et år tidligere - svarende til en stigning på 11 pct.

Kigges der på konglomeratets forskellige forretninger, har der i første halvår af 2014 været fremgang i bryggeriet San Miguel Brewery, som for perioden har løftet sin omsætning med 3 pct. til 37,7 mio. pesos mod 36,8 mio. pesos i samme periode sidste år.

Carlsberg-konkurrent afviser salgsrygter

MillerCoors øger top og bund

Konkurrentregnskab kan pege lidt op for Carlsberg

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier