FødevareWatch

DTU Bryghus vil brygge øl af tang

Bryghuset på DTU besøges af mikrobryggere, der vil lære samt innovere. Her er ingen grænser for, hvad der kan prøves af - heller ikke ølbrygning på tang.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Midt iblandt DTU’s lange række af cementbeklædte faciliteter ligger Danmarks Tekniske Universitets Bryghus.  Her mærker man danskernes nærmest eksplosivt voksende interesse for mikrobryg og specialøl.

”Der er stor interesse fra mikrobryggerierne om at gøre tingene bedre. De er meget nysgerrige omkring, hvad vi gør her, og vi har haft en hel del herude og brygge sammen med os for at se, hvordan vores udstyr fungerer," siger lektor på DTU Fødevareinstitut Timothy John Hobley til FødevareWatch med slet skjult australsk accent.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier