FødevareWatch

DTU Bryghus vil brygge øl af tang

Bryghuset på DTU besøges af mikrobryggere, der vil lære samt innovere. Her er ingen grænser for, hvad der kan prøves af - heller ikke ølbrygning på tang.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Midt iblandt DTU’s lange række af cementbeklædte faciliteter ligger Danmarks Tekniske Universitets Bryghus.  Her mærker man danskernes nærmest eksplosivt voksende interesse for mikrobryg og specialøl.

”Der er stor interesse fra mikrobryggerierne om at gøre tingene bedre. De er meget nysgerrige omkring, hvad vi gør her, og vi har haft en hel del herude og brygge sammen med os for at se, hvordan vores udstyr fungerer," siger lektor på DTU Fødevareinstitut Timothy John Hobley til FødevareWatch med slet skjult australsk accent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier