FødevareWatch

Carlsberg dropper flytteplaner i England

Den danske bryggerigigant har droppet stort projekt i den engelske by Northampton.

Foto: Jesper Hansen/POLFOTO

Carlsberg har droppet planerne om at opføre et større distributions- og lagercenter i den britiske by Northampton, der ligger omkring 100 km. nordvest for London. Det skriver det lokale medie Northampton Chronicle.

Ifølge avisen har Carlsberg trukket en tidligere indgivet ansøgning om at opføre et små 60.000 kvadratmeter stort anlæg til lager og distribution i industriparken Brackmills nær Northampton. Ansøgningen var betinget af godkendelse fra Carlsbergs direktion.

"Efter at have taget os tid til at overveje muligheden sammen med vores kollegaer i gruppen har vi besluttet ikke at fortsætte med projektet. Det betyder, at vores nationale distributionscenter ikke vil blive flyttet til Brackmills," siger en talsmand for Carlsberg til avisen.

Centeret ville have genereret 50 arbejdspladser i den lille, engelske by.

Bryggerifusion kan sende Carlsberg på opkøb

"Helt utænkeligt at blive væk fra et russisk topmøde"

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier