FødevareWatch

Laudrup skriver kontrakt med Kiwi

Michael Laudrup skal i fremtiden forsyne discountkæden Kiwi med vin.

I Barcelona og Real Madrid blev Michael Laudrup ikke bare glad for fodboldspillet, men også spanske vine. Det får discountkæden Kiwi glæde af, når den i næste uge kan præsentere 13 Laudrup-vine i sortimentet.

Kiwi har lavet en eksklusivaftale med Laudrup Vin, der betyder, at kæden som den eneste discountkæde i Danmark kan sætte Laudrup Vin på hylderne.

"Med vores eksklusivaftale med Laudrup Vin sætter vi ny standard for kvaliteten af vin til gode priser i dansk discount. I fællesskab introducerer vi nu vine, som du ikke normalt ser i en discountbutik," siger salgs- og markedsdirektøren i Kiwi Danmark, Torben Elmgaard.

[Fakta]

Ny strategi

Samarbejdet med Laudrup Vin er et led i en ny strategi, der går ud på at præsentere profilerede mærkevarer i discountens navn.

"Vi fortsætter vores strategi med at knytte nøje udvalgte højkvalitetsleverandører til vores koncept. På det punkt går der en rød tråd fra vores samarbejde med Himmerlandskød og senest GuldBageren til aftalen med Laudrup Vin,” siger Torben Elmgaard.

I næste uge lander de 13 sommervine på hylderne, som omfatter både rød, hvid og mousserende vin i prislejet 69-139 kr.

Og selvom Laudrup Vine begyndte med import fra Spanien, har de nu også snøren ude i New Zealand, Italien og Californien, USA.

Ny direktør skal samle Dagrofa

Analyse: Her er dagligvarekædernes vindere og tabere

Kiwi vil sælge Guldbager-brød

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier