FødevareWatch

Kaffetørstig Coca-Cola sender aktie til vejrs

Coca-Cola har øget ejerandelen i Nespresso-konkurrenten Keurig Green Mountain, og det affødte med det samme kursstigninger på børsen i USA.

Kaffeproducenten Keurig Green Mountain stiger solidt på børsen i USA, efter at giganten Coca-Cola har øget sin andel i selskabet markant.

Det skriver Bloomberg News.

Aktierne i Keurig Green Mountain stiger med 9,5 pct. til 121,23 dollar tirsdag efter nyheden om, at Coca-Cola nu ejer 16 pct. af aktierne efter at have købt sig til 10 pct. for tre måneder siden.

Keurig producerer en række forskelle kaffe-produkter og ikke mindst kaffemaskiner i stil med Nespresso samt de tilhørende kaffekapsler.

Sammen med Coca-Cola skal Keurig udvikle en såkaldt "single cup beverage brewer", der skal kunne bruge både ampuller under Coca-Colas brand og Keurigs. Den skal tage kampen op mod blandt andet Sodastream.

Ifølge Bloomberg følger opkøbet Coca-Colas strategi om at tage større bidder af selskaber bag nye produkter og nye forretningsideer inden for læskedrikke og andre drikke for derefter at købe hele selskabet, hvis forretningen viser sig bæredygtig.

Nestlé satser på ny dansk kaffevane

Coca-Cola og Pepsi dropper omstridt ingrediens

Buffet presser Coca-Cola chefer på lønnen

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier