FødevareWatch

Københavns multiarena får navn efter ølkoncern

Den store københavnske multiarena, der tages i brug i Ørestaden om to år, har fået et navn, som en stor dansk bryggerigruppe fået lov at bestemme.

Royal Arena.

Det bliver navnet på den længeventede multiarena, der i midten af 2016 skal give københavnerne lidt lettere adgang til oplevelser som dem, man allerede i dag kan hente i store arenaer som Boxen i Herning, Gigantium i Aalborg og Superarenaen i Ballerup.

Bag navnet ligger en langsigtet sponsoraftale mellem Danish Venue Enterprise, som skal stå for driften af arenaen og bryggeriet Royal Unibrew.

"Det er et fantastisk navn for en arena , og det vil blive sagt millioner af gange i de kommende år. Partnerskabet med Royal Unibrew vil give os en tæt relation til et af Danmarks stærkeste brands af drikkevarer, og vi er forenet og engageret i at skabe den bedste platform for uforglemmelige oplevelser i Royal Arena i mange år fremover," udtaler Dan Hammer, adm. direktør for Danish Venue Enterprise i en meddelelse.

Stort sponsorat

Sponsoratet indebærer ikke kun, at der kommer et stort Royal logo på siden af den 35.000 kvadratmeter store bygning i Ørestad Syd, indenfor kommer Royal også til at stå for indretningen af barer, udskænkningssteder og lounges til de 15.000 gæster, der maksimalt kan være i den nye store arena.

Aftalen er Royal Unibrews mest omfattende inden for sport og underholdning, og parterne vurderer, at den er en af de fem største af sin art i Norden. Det er uvist, hvor stort sponsoratet er.

"For Royal Unibrew er denne aftale interessant, fordi vi med navnet får en meget stor synlighed i forbindelse med Københavns og hele Danmarks nye arena. Det er i sig selv utroligt attraktivt og set fra et markedsføringsperspektiv noget, vi er meget stolte af at have opnået", udtaler Carsten Nørland, der er direktør i Royal Unibrew i en pressemeddelelse.

Unibrew-topchef: Ingen planer om nye finske fyringer

Unibrew-chef: Carlsberg får kamp til stregen

Fødevarechefer ratet i top

 

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier