Heineken køber op i britisk drinkselskab

Bryggerigruppen vil være med til at sikre vækststrategien for drinksselskabet, der har popstjernen Ellie Goulding som medstifter.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Den hollandske bryggerikoncern er klar til at få fingrene i det britiske marked for færdige drinks - det såkaldte hard seltzer-marked. 

Heineken har overtaget en mindre andel af britiske Served, der producerer en række alkoholdrinks med frugtsmag - fersken, lime og hindbær. Det skriver fagmediet Just Drinks.

Selskabet har været på markedet siden 2020 og er stiftet af brødrene Dean og Ryan Ginsberg - sammen med popstjernen Ellie Goulding. Målsætningen har været at tilbyde færdige drinks til den ”moderne, sundhedsfokuseret” livsstil.

Nu er Heineken så kommet med på vognen og i bestyrelsen findes også andre profiler som tidligere adm. direktør for japanske Asahi Europe, Hector Gorosabel og tidligere direktør for australske Lion Little World Beverages samt tidligere adm. direktør Justin King fra dagligvarekæden Sainsbury’s. Alle er også medinvestorer i Served.

”Dette er en væsentlig milepæl for virksomheden. Hidtil har vores fokus været på at opbygge et brand, der virkelig giver genklang hos den næste generation af drikkere. Vi er ekstremt stolte af, hvad teamet har opnået på kort tid, men vores vision har altid været at lede kategorien, og dette partnerskab med Heineken vil gøre os i stand til at accelerere vores vækst og maksimere potentialet i brandet,” udtaler Dean Ginsberg ifølge mediet.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåFoto: Pr

Danforel kæmper sig ud af barsk periode

For abonnenter