Frankly Juice gør bestyrelsesmedlem til øverste direktør

Bestyrelsesmedlem Morten Hellesen er ny adm. direktør i Frankly Juice, mens fratrædende topchef Christian Bowall skal dyrke passion for salgsstrategier som ny kommerciel direktør.
Tiltrædende adm. direktør Morten Hellesen (t.v.) og afgående adm. direktør men tiltrædende kommerciel direktør Christian Bowall (t.h.) | Foto: Frankly Juice
Tiltrædende adm. direktør Morten Hellesen (t.v.) og afgående adm. direktør men tiltrædende kommerciel direktør Christian Bowall (t.h.) | Foto: Frankly Juice

Der er ny chef i toppen og fornyede kræfter i spidsen for den kommercielle afdeling hos juiceselskabet Frankly Juice.

Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Ny adm. direktør er Morten Hellesen, mens stifter og afgående adm. direktør Christian Bowall bliver ny kommerciel direktør for at fokusere på at udvikle nye partnerskaber og salgsstrategier for yderligere ekspansion.

”Vi har fra start forpligtet os til at servere koldpresset, 100 pct. økologisk, naturlig juice uden nogen form for tilsætning, og dét fortsætter vi med,” udtaler Christan Bowall i pressemeddelelsen, hvor han videre fortæller, at selskabet har investeret i en ny såkaldt HPP- processor - en teknologi til koldpresning af fødevarer til juice - der skal støtte op om selskabets vækstplaner.

Den nye adm. direktør Morten Hellesen har i forvejen en bestyrelsespost i selskabet og har desuden en fortid i blandt andet Kohberg.

”Jeg glæder mig meget til at påtage mig rollen som adm. direktør og bygge videre på det fantastiske fundament, som Christian og teamet har skabt. Frankly Juice er en virksomhed med enormt potentiale, og jeg ser frem til at arbejde sammen med det dygtige team, så vi kan fortsætte med at drive vækst og udbrede kendskabet til den rene, koldpressede Frankly juice til endnu flere mennesker i hele Europa,” udtaler han.

Så sent som torsdag kunne Frankly Juice fortælle, at de nu var leverandør af juice til en række københavnske restauranter under restaurantkoncernen Sovino brands, der ejer 17 restauranter i København, herunder den historiske Café Victor og PS Bar & Grill. 

I slutningen af 2021 fik Frankly Juice nye majoritetsejere i form af investorparret Ann Forup Helmich og Rasmus Helmich. I et interview med FødevareWatch har selskabet løftet sløret for ambitionerne om at udvide på horeca-segmentet. 

Frankly Juice har længe været at finde i flere detailkæder og kan bl.a. findes i flere Coop-forretninger samt i 7-Eleven, men nu forsøger de at udvide deres salg i barer og restauranter også kendt som on-trade. 

Frankly Juice blev stiftet i 2014 og kunne i 2021 præsentere dets første overskud. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg