Carlsberg er i mål med canadisk opkøb af Waterloo Brewing

”Købet af Waterloo Brewing forbedrer betydeligt vores vækstmuligheder på det canadiske marked,” siger Cees ’t Hart, topchef i Carlsberg.
Foto: Carlsberg / Pr
Foto: Carlsberg / Pr
MARKETWIRE

Carlsberg har færdiggjort overtagelsen af det canadiske opkøb Waterloo Brewing.

Det oplyser bryggeriet i en meddelelse fredag.

Købet fik opbakning fra mere end 99 pct. af aktionærerne i Waterloo, og herefter kunne transaktionen endeligt gennemføres 7. marts, skriver selskabet.

”En af prioriteterne i vores Sail’27 strategi er at vokse vores forretning i attraktive markeder, hvor vi er mindre i dag, som eksempelvis Canada. Købet af Waterloo Brewing forbedrer betydeligt vores vækstmuligheder på det canadiske marked,” siger Cees ’t Hart, topchef i Carlsberg, i meddelelsen.

Samarbejdet med Waterloo blev etableret tilbage i 2020, hvor det canadiske bryggeri begyndte at varetage produktionen af Carlsbergs cider Somersby. Fremover skal Waterloo producere flere af Carlsbergs varemærker, men Waterloo s egne mærker vil fortsat udgøre hovedparten.

Carlsberg-direktør: Overtager partner og vil vokse lokalt i Canada

Det canadiske ølmarked er ifølge Carlsberg i omegnen af 20 mio. hektoliter på årsbasis, og det betegner han som en betydelig størrelse, dog uden at være enormt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Cees 't Harts tid i Carlsberg er slut inden udgangen af september. Af de otte år, han var i bryggeriet, vil især det sidste blive husket. | Foto: Bundgaard Carsten

Hollænderen der skulle redde et dansk fyrtårn

For abonnenter