Philipson Wine bliver ny partner i fustage-selskab

Med det nylige opkøb af Excellent Wine bliver Philipson Wine ny partner i Siefert Vine.
Foto: Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Der er lagt op til et større fokus på vin på haner. 

Det står klart efter, at Philipson Wine for kort tid siden opkøbte Excellent Wine, og dermed nu er blevet partner i Siefert Vine, som specialiserer sig i salg og markedsføring af vine og cocktails på fustager. 

”Vin på fustage repræsenterer en bæredygtig tilgang til vinsalg, da der b.la. kan transporteres betydeligt mere vin pr. palle, hvilket har en positiv indvirkning på CO2 udslippet ved transport,” skriver virksomhederne i en pressemeddelelse.

Virksomhederne lægger vægt på synergierne, som skal bidrage med øget sortiment og mere salgskraft..

”Hos Siefert Vine er vi henrykte over det nye partnerskab, da vi sammen kan tage kategorien til nye højder,” siger Nikolaj Siefert, som fortsætter som adm. direktør i Siefert Vine. 

I forbindelse med Philipson Wines opkøb af Excellent Wine, gennem de seneste år har specialiseret sig indenfor wine on tap, altså fustager, sagde adm. direktør i Philipson Wine, Jens Chr. Milo til FødevareWatch:

”Det er vin på fustager, som bruges på steder med meget udeservering, f.eks. festivaller; ofte steder som i forvejen serverer fadøl. Udover at det er let at håndtere de store mængder vin på den måde, så egner det sig også til steder, der gerne vil afsætte et mindre foot print - altså emballageaftryk.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også