FødevareWatch

Britisk pubkæde-aktie tager stort spring oven på stærkt halvårsregnskab

Salget voksede i den britiske pubkæde City Pub Group i første halvår af 2022, viser et netop offentliggjort regnskab.

Man kan med rette løfte glasset og skåle i den britiske pubkæde City Pub Group, hvis aktier onsdag morgen steg mere end 10 pct. oven på kædens offentliggørelsen af kædens resultater for første halvår af 2022.

Ifølge mediet City A.M voksede kædens salg i halvåret til 26,1 mio. pund, svarende til i omegnen af 222,2 mio. danske kroner.

”Handelsvolumen er, som forventet, vendt tilbage til niveau fra før covid-19 og holder stand i et meget udfordrende omkostningsmiljø. Inflationen fortsætter med at påvirke vores forretning,” udtaler selskabets formand, Clive Watson i en regnskabsmeddelelse.

Han udtaler videre, at afhændelsen af i alt seks pubs til en værdi af 17 mio. pund tilbage i april har sat ”virksomheden i en endnu stærkere position med meget lav nettogæld.”

Britisk pubkæde skifter primær ølleverandør efter 41 år

Carlsbergs investorer kan vente nyt om inflation og omkostninger

47.000 britiske pubber løfter forsigtigt glasset

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier