FødevareWatch

Pepsico investerer milliardbeløb i energidrikproducent

Investeringen sker som led i en længerevarende distributionsaftale, der blandt andet skal sikre energidrikproducenten mere hyldeplads.

550 mio. dollar eller det, der svarer til lidt over 4 mia. danske kroner.

Det er, hvad drikkevaregiganten Pepsico har investeret i energidrikproducenten Celsius Holding som led i en længerevarende distributionsaftale, skriver CNBC.

Dermed ejer Pepsico nu i omegnen af 8,5 pct. af selskabets aktier.

Målet med distributionsaftalen er, at Pepsico skal hjælpe energidrikselskabet med at få mere hyldeplads i butikkerne og samtidig få selskabets sortiment ind i flere uafhængige butikker, lyder det. Samtidig får Pepsico mulighed for at udnævne et medlem til Celsius-bestyrelsen.

Celsius Holding blev stiftet i 2005 og har siden stiftelsen haft eksplosive vækstrater - særligt under pandemien - og selskabets omsætning i USA steg i første kvartal af indeværende regnskabsår med 217 pct. til 123,5 mio. dollar, skriver CNBC.

Coca Cola sælger mere og løfter forventninger til året

Pepsico gør klar til at bygge største fabrik nogensinde

Pepsicos vækst trækkes i vejret af genåbninger

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier