FødevareWatch

Ond øl-tvilling kaster sig over vin

Jeppe Jarnit-Bjergsø, bror til Mikkeller-medstifteren, bytter nu øllen ud med vin. Ambitionen er at skabe en forretning, der forhandler noget af den bedste og mest eksklusive vin i USA, siger den berømte brygger til Børsen.

Foto: PR/ Signe Birck

Ølbryggeren eller ”den onde tvilling” Jeppe Jarnit-Bjergsø, der står bag millionbryggeriet Evil Twin, sætter nu et midlertidigt punktum for øleventyret og kaster sig i stedet over vin.

Det fortæller han til Børsen.

“Det er ikke, fordi jeg er ovre øl på nogen som helst måde, men jeg har brug for nogle nye udfordringer. Jeg har gjort alt, prøvet alt og opnået alt inden for øl. Jeg har været i branchen siden 2005, og det er lang tid. Når jeg møder unge ølbryggere, er jeg blevet The Godfather, så nu tænker jeg, at det at lave vin, der smager godt, kan være en god udfordring for mig,” siger Jeppe Jarnit-Bjergsø til avisen.

Jeppe Jarnit-Bjergsø, der er tvillingebror til Mikkeller-medstifteren Mikkel Borg Bjergsø, er blandt de bedste ølbryggere i verden og har med Evil Twin-bryggeriet i New York skabt sig en millionforretning.

Nu skifter bryggeren Østkysten ud med Vestkysten og Los Angeles, hvorfra han har i sinde at skabe en vinforretning, der skal sælge eksklusiv vin i USA - noget, han vil gøre sammen med det, han selv kalder et kæmpe navn inden for vinverdenen.

Evil Twin-bryggeriet, der ifølge Jeppe Jarnit-Bjergsø omsætter for 80 mio. kr. om året, og de dertilhørende ølbarer fortsætter ufortrødent videre - bare uden bryggeren.

Ond tvilling udvider i USA ovenpå godt år

Mikkeller-bror i USA blander sig i sexisme-sag

Ond tvilling åbner tappehal New York

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier