FødevareWatch

Bryghuse spejder gennem udfordringer: ”Der er ingen grund til at ryste på hånden”

Innovation og sammenhold var højt på dagsordenen, da Ølfestival 2022 blev afholdt i Lokomotivværkstedet forleden. Selvom konkurrencen er blevet hårdere, og inflationen stiger, er flere bryggerier optimistiske for, at de gode ideer og produkter vil føre branchen gennem 2022.

Foto: Danske Ølentusiaster/PR

Stemningen var let og humøret højt, da ølbryggerier fra nær og fjern i weekenden kom til Lokomotivværkstedet i København for at afholde den årlige Ølfestival.

Festivalen, der afholdes af foreningen Danske Ølentusiaster, er en anledning for tørstige ølforbrugere at smage på branchens nyeste produkter. Og det er samtidig en anledning for bryggerierne at mødes og udveksle ideer i branchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier