FødevareWatch

Drinkselskab går i luften med nyt samarbejde

Danske cocktails på finske fly. Drinksproducenten Mikropolis har indgået et nyt samarbejde med stort flyselskab.

Foto: PR

Der skal fremover serveres danske drinks fra dåse på en række flyruter fremover.

Cocktailproducenten Mikropolis har været på markedet siden 2016 med en række færdigblandede drinks målrettet restauranter og butikker, men fremover har selskabet altså fundet en helt ny afsætningskanal, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Med et samarbejde med det finske luftfartsselskab Finnair gør Mikropolis til et del menuen på langdistanceruterne hos Finnair, hvor man sammen har udviklet en ny signaturdrink, Northern Blush, der får selskab af en danskproduceret negroni.

Mikropolis er en del af bryggerigruppen To Øl og producerer sine drinks på samme lokation i Svinninge på Sjælland, hvor man har specialiseret sig i at blande drinks på dåse med fokus på kvalitet og smag, hvilket har ramt plet hos Finnair.

”I Mikropolis har vi fundet en partner, der både forstår vores mål om bæredygtighed, arbejder med nordiske ingredienser og kan producere i stor skala. Kvalitet er kernen i vores værdisæt, og med dette samarbejde er vi nu i stand til at byde på et interessant udvalg af cocktails til vores rejsende ombord,” udtaler Lauri Ahonen, konceptchef hos Finnair.

Hos Mikropolis håber man på, at denne aftale blot er den første i rækken.

”Vi håber, at flere flyselskaber ser mulighederne i dette kvalitetsmæssige løft på menukortet. Mikropolis’ produktion er skalerbar, således at vi både kan håndtere mindre leverancer til små danske kunder, men når en stor international virksomhed som Finnair melder sig på banen, er både pakkeri, tapperi, destilleri osv. fleksibelt til også at gennemføre store, kontinuerlige bestillinger,” udtaler adm. direktør Christian Astorp.

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier