FødevareWatch

Grundlægger af jysk bryghus fritstillet

Stifter af det socioøkonomiske bryggeri i Vrå, Erik Balle, er ikke længere at finde i direktørstolen. Bestyrelsen beder om arbejdsro.

Foto: Ricardo Rubio/AP/Ritzau Scanpix

Grundlægger af det socioøkonomiske bryghus Vrå Bryghus, Erik Balle, er med øjeblikkelig virkning blevet fritstillet som direktør.

Ifølge Nordjyske har bryggeriets bestyrelse på en generalforsamling truffet beslutningen om at fritstille Erik Balle, efter grundlæggeren selv valgte at sige op tidligere på året som følge af den turbulente tid, som corona havde medført.

Opsigelse gjaldt fra 31. maj, men nu er Erik Balle altså fritstillet med øjeblikkelig virkning.

”Jeg er da ked af det og skuffet over, at det skal ende på den her måde, uden jeg kan overdrage opgaven på en ordentlig måde. Jeg håber dog stadig, at vi kan komme så meget overens, at jeg stadig kan være tilknyttet som brygger,” siger Erik Balle til avisen.

Bestyrelsen har efter udmeldingen meddelt, at man nu skal have arbejdsro til at finde ud af, hvad der skal ske fremadrettet.

Vrå Bryghus hun ud af regnskabsåret 2021 med et underskud på 82.000 kr.

Socioøkonomisk bryghus vil hjælpe udsatte i arbejde

RoLilleputby får landets første socioøkonomiske bryghusyal Unibrew lancerer nyt brand


Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier