FødevareWatch

Jysk bryggeri rykker størstedelen af produktionen til København

Bryggeriet, der før er blevet kåret til Årets Danske Bryggeri, rykker til større produktionsfaciliteter for at kunne følge med den stigende efterspørgsel.

Foto: Åben Brewery / PR

Det koldingensiske bryggeri Åben, der før er blevet kåret til Årets Danske Bryggeri, rykker størstedelen af produktionen fra Jylland til København.

Det meddeler bryggeriet til JydskeVestkysten.

Ifølge avisen kommer bryggeriet allerede i løbet af 2022 til at flytte størstedelen af ølproduktionen til de nye produktionsfaciliteter i hjertet af København - en flytning, der, siger direktøren, skyldes en efterspørgsel, som tog fart under corona.

”Det bliver en helt ny epoke for os og bryggeriet. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er København et mekka for øl, som trækker turister til fra ikke kun indland, men også udlandet. Det er samtidig angstprovokerende, for der skal virkelig produceres meget øl,” siger bryggeriets ejer og direktør, Philip Hulgaard, til avisen.

Det nye bryggeri, der har hjemme i Kødbyen, skal sikre Åben en kapacitet til at kunne producere 1,5 mio. liter øl hvert år mod de omkring 150.000 liter øl, som bryggeriet i dag producerer.

Jysk ølmærke klar med nyt bryggeri og restaurant i København

Nethandel hjælper specialbryggerier med at slå et slag for øllets kvalitet

Unibrew-chef: De første i branchen der skal forholde sig til krig

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier