FødevareWatch

Jysk ølmærke klar med nyt bryggeri og restaurant i København

Ølproducenten Åben vil med åbningen af et nyt bryggeri og restaurant på 1000 kvadratmeter tidoble sin produktion.

Øl fra mikrobryggeriet Åben, der startede i Kolding, men nu vil åbne bryggeri i København. | Foto: PR / Aaben

Mikrobryggeriet Åben fra Kolding kan se frem til at tidoble sin årsproduktion af øl fra 150.000 liter til 1,5 millioner liter, når det 30. marts lancerer et nyt bryggeri i Kødbyen i København, skriver JydskeVestkysten.

”Det er en kæmpe drøm for mig, som går i opfyldelse, når de lastbiler triller ind i Kødbyen fyldt med helt nye ståltanke og alt udstyret omkring dem til at producere en masse øl,” siger Philip Hulgaard, grundlægger af Åben, til avisen.

Bryggeriet, der i alt kommer til at være på 1000 kvadratmeter, skal også fungere som en restaurant for de besøgende gæster, skriver JydskeVestkysten.

Carlsbergs russiske exit efterlader tvivl om regningen

Heineken trækker sig fra Rusland

Amerikaner bliver AB InBevs nye danske landedirektør

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier