FødevareWatch

Nespresso lancerer kaffe, som kan følges tilbage til bonden

I forsøget på at gøre kaffeproduktionen mere gennemsigtig for forbrugerne lancerer kaffemærket Nespresso en kaffevariant, som gør det muligt at spore kaffen tilbage til kaffebønderne i Congo.

Foto: PR / Nespresso

Forbrugerne ønsker gennemsigtighed omkring produktionen af deres kaffe, og nu følger verdens største fødevareproducent i det spor, som en lang række mindre kaffeaktører har rullet frem i flere år.

I disse uger relancerer koncernen under sit Nespresso-brand en økologisk Congo-kaffevariant, hvor det for første gang i Nespresso-regi bliver muligt for forbrugerne at følge kaffens vej, fra den bliver dyrket og høstet, til den lander i koppen i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier