FødevareWatch

Løvens Hule-selskab efter rekordsalg: "Jeg er ikke i tvivl om, at vi på den lange bane nok skal ramme en trecifret omsætning"

Med over en million solgte dåser med iskaffe slår iværksættervirksomheden Bold Drinks salgsrekord i 2021. Stifter forventer dog stadig en negativ bundlinje.

Foto: PR

På trods af forsyningsproblemer, der henover sommeren - og dermed i højsæsonen - tvang Løvens Hule-virksomheden Bold Drinks til at melde udsolgt på sin iskaffe, har virksomheden i 2021 formået at slå alle salgsrekorder og tilmed gøre det stort.

I alt er 1,1 millioner dåser med Bold Drinks iskaffe i løbet af året blevet langet over de danske diske, og dermed har Bold mere end femdoblet sit salg fra 2020-niveauet, der lå på lidt under 200.000 dåser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier