FødevareWatch

Juleøl fra Fur bryghus forventes snart udsolgt

Efterspørgslen på juleøl fra Fur Bryghus er så stor, at bryggeriet forventer, at dette års lager er udsolgt inden for en måned.

Foto: Fur Bryghus / PR

Bryghuset fra Nordjylland har i år sendt fem typer af julebryg ud i handlen. Øllene kommer dog ikke til at stå længe på hylderne, da bryggeriet forventer, at de er udsolgt inden for en måned.

Det skriver bryggeriet i en pressemeddelelse.

"Vi kan godt mærke, at kunderne glæder sig til jul allerede og det smitter af på vores salg, der er kommet godt i gang," siger Per Kristensen, der er forretningsfører i Fur Bryghus.

Øllene svinger i år meget i alkoholprocent fra 9,4 pct. i Fur Christmas Ale til kun 0,5 pct. i bryggeriets bud på en alkoholfri juleøl. Lige netop de lave procenter kan bryggeriet se har en stor købekraft.

"Vi ser et stigende marked for alkoholsvage eller -frie øl og det er også baggrunden for, at vi har vores Julefrokost-øl og Alkoholfrie Jule Ale med i sortimentet," siger Per Kristensen.

Premium-øl holder onlinesalgets coronatendenser flydende

Dansk mikrodestilleri indgår aftale med stor distributør 

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier