FødevareWatch

Juleøl fra Fur bryghus forventes snart udsolgt

Efterspørgslen på juleøl fra Fur Bryghus er så stor, at bryggeriet forventer, at dette års lager er udsolgt inden for en måned.

Foto: Fur Bryghus / PR

Bryghuset fra Nordjylland har i år sendt fem typer af julebryg ud i handlen. Øllene kommer dog ikke til at stå længe på hylderne, da bryggeriet forventer, at de er udsolgt inden for en måned.

Det skriver bryggeriet i en pressemeddelelse.

"Vi kan godt mærke, at kunderne glæder sig til jul allerede og det smitter af på vores salg, der er kommet godt i gang," siger Per Kristensen, der er forretningsfører i Fur Bryghus.

Øllene svinger i år meget i alkoholprocent fra 9,4 pct. i Fur Christmas Ale til kun 0,5 pct. i bryggeriets bud på en alkoholfri juleøl. Lige netop de lave procenter kan bryggeriet se har en stor købekraft.

"Vi ser et stigende marked for alkoholsvage eller -frie øl og det er også baggrunden for, at vi har vores Julefrokost-øl og Alkoholfrie Jule Ale med i sortimentet," siger Per Kristensen.

Premium-øl holder onlinesalgets coronatendenser flydende

Dansk mikrodestilleri indgår aftale med stor distributør 

Mere fra FødevareWatch

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage og i Irma får man også ny kædedirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier