FødevareWatch

Dansk mikrodestilleri indgår aftale med stor distributør

Distributøren Sprit & Co. skal sørge for at gøre Thornæs Destilleris spiritus tilgængeligt for forbrugere i hele Danmark.

Torben Thornæs Andersen grundlagde tilbage i 2018 Thornæs Destilleriet, som netop er blevet udvalgt som månedens gin i Storbritannien. | Foto: PR

Rettelse: Før fremgik det, at Sprit & Co. skulle hjælpe Thornæs Destilleri ud på restauranter og cafeer. Det er imidlertid først og fremmest specialforretninger.

Det danske mikrodestilleri Thornæs Destilleri, der holder til i Kagerup på Nordsjælland, har indgået en aftale med spiritusdistributøren Sprit & Co. om at sprede destilleriets gin, snaps, single malt whisky og æblebrændevin til hele Danmark - først og fremmest til specialhandlen og dernæst til hoteller og restauranter.

Det fortæller destilleriets ejer Torben Thornæs Andersen til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier