FødevareWatch

Salget af øl er vokset markant i sommer

Bryggerierne har haft en jubelsommer og den store fremgang fortsætter, lyder det fra Bryggeriforeningen. Bryggeriet To Øl har slået rekorder de seneste måneder.

Foto: Finn Frandsen

Sommer, sol og skummende fadøl. Efter et hårdt pandemiår i 2020 er der denne sommer kommet fart på fadølshanerne igen, og salget overgår 2019. Det melder den danske bryggerisektor, ifølge Børsen.

Bryggeriet To Øl fortæller om månedlige rekorder siden april, og generelt anslår Bryggeriforeningen på baggrund af meldinger fra medlemmerne, at det totale ølsalg i sommer har været 10 pct. højere end salget i samme periode i 2019.

"Vi må konstatere, at der har været et opsparet behov for at komme ud og være sociale. Når vi ser på tallene efter corona, når vi ser på købekraften hos forbrugerne, interessen for branchens produkter og en stigende efterspørgsel på dyre øl, så ser det godt ud," siger direktør Niels Hald fra Bryggeriforeningen.

To Øls dåser blev udsolgt på to uger i Hongkong 

Carlsberg opjusterer forventninger efter genåbningsoptur 

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier