FødevareWatch

Bryggeriboss bliver formand i sydfynsk destilleri

Der kommer ny mand for bordenden i fynsk whiskydestilleri, der skal hjælpe med at realisere de langsigtede vækstplaner og selskabets ambitioner om at slå igennem i udlandet.

Foto: PR/Bryggeriet Vestfyen

Øl og whisky. Det sydfynske whiskydestilleri Mosgaard Whisky har kigget i retning af bryggerisektoren for at finde sin nye formand, der skal være med til at forløse vækstambitionerne. Det skriver Fyns Amts Avis.

Selskabet får således ny bestyrelsesformand i form af Rasmus Damsted Hansen, der er samtidig er direktør for Bryggeriet Vestfyen. Og det glæder destilleriets ejer, Jes Mosgaard, for ambitionerne er at slå igennem både på det danske marked og i udlandet.

"Vi har i et par år ledt efter en person, der kan give os strategisk sparring på, hvordan vi skal vækste virksomheden. Hvilke markeder, vi skal ind på, hvordan vi kommer det, og hvordan vi skal fremstå. Og nu har vi fundet ham," siger Jes Mosgaard.

Direktør i Vestfyen: "Det her samarbejde skal give os større muskler på det danske marked" 

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier