FødevareWatch

Vil sælge halv million champagneflasker med Faxe Kondi

Royal Unibrew solgte i foråret 40.000 særlige flasker med Faxe Kondi, og bryggerikoncernen skruer nu op for ambitionerne.

Foto: PR / Royal Unibrew

I foråret lancerede Royal Unibrew-brandet Faxe Kondi sine Faxe Kondi Bobler i en særudgave på champagneflaske på en række restauranter og cafeer for at markere mærkets 50 års fødselsdag.

Salget ramte i løbet af en måned 40.000 flasker og nu kommer flasken så til salg i dagligvarehandlen fra uge 36, oplyser Royal Unibrew i en meddelelse.

"Der har været så stor efterspørgsel, at der er online specialbutikker, der har taget op til hundrede kroner for en flaske. Nu glæder vi os til at kunne fejre med endnu flere danskere, når vi sender 500.000 flasker bredt ud i dagligvarehandlen," siger Rasmus Kobbersmed, brandmanager hos Royal Unirew.

Flasken med sodavand koster i handlen 30 kr. og mens den i år er tænkt som en fejring af Faxe Kondis jubilæum, vil den også være at finde på markedet efter 2021, hvis salget fortsætter med at gå godt.

Udover særlige flasker er jubilæet også blevet fejret hos bl.a. skomærket Arkk Copenhagen, der har designet en Faxe Kondi-sko.

Foto: PR / Royal Unibrew
Foto: PR / Royal Unibrew

Nye Vestfyen-ejere når mål om aktieopkøb

Royal Unibrew skærper fokus på energidrik: "Potentialet er ret interessant"

Sukkerfri sodavand mærker boblende fremgang

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier