FødevareWatch

Iværksættere bag alkohol-alternativ lukker investeringsrunde

The Syrup Company, der udvikler sirup til brug i lemonader, sodavand og cocktails, har udviklet et alkoholfrit alternativ og lukket en investeringsrunde med en gruppe business angels.

De tre stiftere bag The Syrup Company: Fra venstre: Roberto Ferro, Frederik Selvang og Patrik Drobny. | Foto: PR

Den københavnske startup The Syrup Company har efter mindre gennembrud og salg i 11 Irma-butikker lukket en investeringsrunde og sikret sig 5 mio. kr. efter at have pitchet sit koncept for en gruppe business angels i netværket Danban, Danish Business Angels. Med i investeringsrunden er også Vækstfonden kommet ombord.

The Syrup Company, har siden starten i 2018 fokuseret på produktionen af netop sirup som sodavandsalternativ til f.eks. lemonader og cocktails på cafeer og barer. Ifølge medstifter Frederik Selvang leverer man i dag sine fem liters bag-in-box til kunderne, og det kan gøre det ud for 142 almindelige sodavand på flaske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier