FødevareWatch

Iværksættere bag alkohol-alternativ lukker investeringsrunde

The Syrup Company, der udvikler sirup til brug i lemonader, sodavand og cocktails, har udviklet et alkoholfrit alternativ og lukket en investeringsrunde med en gruppe business angels.

De tre stiftere bag The Syrup Company: Fra venstre: Roberto Ferro, Frederik Selvang og Patrik Drobny. | Foto: PR

Den københavnske startup The Syrup Company har efter mindre gennembrud og salg i 11 Irma-butikker lukket en investeringsrunde og sikret sig 5 mio. kr. efter at have pitchet sit koncept for en gruppe business angels i netværket Danban, Danish Business Angels. Med i investeringsrunden er også Vækstfonden kommet ombord.

The Syrup Company, har siden starten i 2018 fokuseret på produktionen af netop sirup som sodavandsalternativ til f.eks. lemonader og cocktails på cafeer og barer. Ifølge medstifter Frederik Selvang leverer man i dag sine fem liters bag-in-box til kunderne, og det kan gøre det ud for 142 almindelige sodavand på flaske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier